Gratis verzending vanaf €15!

Plak je scooter

Vespa GTS stickers

Snel navigeren

Navigeer snel naar onze populairste Vespa GTS
stickers of bekijk al onze stickers

Wielstickers

Zij-stickers

Kentekenplaathouder

Populair

Op zoek naar andere Vespa GTS stickers?

In-house production

Al onze stickers worden door ons ontworpen en met de hand gemaakt, echt vakwerk dus!

Premium kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs; dát is waar het bij ons om draait!

Persoonlijk advies

Weet je niet welke sticker perfect bij jou past?
Laat je adviseren door onze medewerkers!

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen plakken!

Hoe het werkt

Stel zelf je stickers samen! Je kunt kiezen uit 400+ kleurencombinaties en

Wij verwerken jouw order met ongekende precisie!

Verzending via brievenbuspakketje, hierdoor hoef jij niet thuis te zijn op het moment van bezorging!

Plak & geniet!
–> Plakinstructies vind je hier

Vespa GTS stickers bij plakjestickers.nl

De trotse bezitter van een Vespa GTS, maar wil je nog net wat trotser worden? Dan moet je maar eens kijken tussen het aanbod op maat gemaakte stickers van Plakjestickers.nl. Met onze custom stickers til je je Vespa GTS naar een hoger niveau, personaliseer je je motorscooter en beschik je over een unieke scooter die ongetwijfeld heel wat blikken trekt. Het personaliseren van scooters is een echte hype en met onze kwalitatieve op maat gemaakte stickers zit je goed.

Op maat gemaakte stickers populair

Waarom stickers de afgelopen jaren zo populair zijn geworden? Omdat we met zijn allen een stuk individueler worden. Kies je voor de stickers van Plakjestickers.nl dan kies je niet alleen voor een unieke styling voor je Vespa GTS, maar ook voor kwaliteit en lokaal kopen. Al onze stickers worden immers door ons bedacht en volledig ontwerpen. We zijn gedreven grafisch ontwerpers die thuis zijn in het ontwikkelen van stickers voor een Vespa GTS en heel wat andere scooters. Maar we bedenken de stickers niet enkel in eigen land, we produceren ze hier ook. Nee, onze stickers komen niet uit China, maar worden hier lokaal gemaakt. Daarom ben je zeker van unieke en kwalitatieve stickers, op maat gemaakt. Namaken is geen optie en omdat we onze stickers zelf drukken, zijn we zeker van de kwaliteit en kunnen we die ook garanderen.

Betaalbare stickers voor de Vespa GTS

Stickers voor een Vespa GTS lokaal produceren, dat moet wel ontzettend duur zijn? Nee hoor, onze op maat gemaakte stickers zijn niet duurder dan deze van de collega’s, integendeel. Wij houden de prijzen van onze op maat gemaakte stickers voor de Vespa GTS bewust betaalbaar. Op die manier laten we zoveel mogelijk mensen genieten van onze stickers en zien we ze heel geregeld in het straatbeeld opduiken. Heel wat klanten hebben ons al hun vertrouwen gegeven. We zijn daar best trots op.

Leuke kleuren

Onze sterkte? Ongetwijfeld de keuze in custom stickers, maar zeker ook ons ruim gamma aan kleuren. Standaard zitten er zo’n 27 kleuren in ons gamma stickers voor de Vespa GTS. Een andere kleur? We bekijken graag de mogelijkheden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn vlot bereikbaar, dus als je een vraag hebt over je custom stickers reageren we razendsnel. Geen vraag is ons te gek.

Custom stickers laten plakken

De meeste van onze klanten bestellen enkel custom stickers en plakken deze zelf, al dan niet met de hulp van de plakinstructies op onze website. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het plakken, dan kun je ook bij onze partners terecht. Wij werken samen met heel wat scootershops die met plezier onze op maat gemaakte stickers op jouw Vespa GTS plakken. Zo ben je zeker van perfect geplakte stickers en je unieke styling. Uiteraard vergt dit een kleine meerprijs, maar je bent wel zeker van een puik resultaat.

Meer weten over onze custom stickers? Neem een kijkje op onze website en ontdek tientallen unieke stickers voor de styling van jouw Vespa GTS. Selecteer, bestel en laat thuis leveren. Makkelijker kunnen we het personaliseren van je motorscooter niet maken. Veel plezier er mee! 

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker