Gratis verzending vanaf €15!

Plak je scooter

Vespa look-a-like stickers

Snel navigeren

Navigeer snel naar onze populairste Vespa look-a-like 
stickers of bekijk al onze stickers

Zij-stickers

Wielstickers

Stickerpakketten

Populair

Op zoek naar andere Vespa look-a-like stickers?

In-house production

Al onze stickers worden door ons ontworpen en met de hand gemaakt, echt vakwerk dus!

Premium kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs; dát is waar het bij ons om draait!

Persoonlijk advies

Weet je niet welke sticker perfect bij jou past?
Laat je adviseren door onze medewerkers!

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen plakken!

Hoe het werkt

Stel zelf je stickers samen! Je kunt kiezen uit 400+ kleurencombinaties en

Wij verwerken jouw order met ongekende precisie!

Verzending via brievenbuspakketje, hierdoor hoef jij niet thuis te zijn op het moment van bezorging!

Plak & geniet!
–> Plakinstructies vind je hier

Vespa look-a-like stickers bij plakjestickers.nl

Een AGM, MOMO, Killerbee of misschien wel BTC scooter? Top! Je bent dan sowieso in het bezit van een hele fijne scooter. Maar, is jouw scooter anders dan de rest? Wil je niet uniek zijn en je scooter personaliseren? Wel, reken dan op de op maat gemaakte stickers van Plakjestickers.nl. Onze custom stickers sieren momenteel al heel wat scooters, maar zijn nog steeds uniek. Waarom zou je je favoriete scooter niet stylen?

De leukste collectie custom stickers

Bij Plakjestickers.nl vind je misschien wel de leukste collectie custom made stickers voor je AGM, MOMO, Killerbee of BTC. Het zijn fraai vormgegeven stickers in tal van kleuren en vormen. De zijkant, de voorkant of je nummerplaat een heel eigen uitstraling geven? Met de custom stickers van Plakjestickers.nl speel je het klaar. Alle stickers die je op onze website kan vinden zijn uniek, op maat gemaakt en nergens anders te vinden. De ontwerpen worden allemaal in Nederland bedacht en uitgewerkt. Zo ben je zeker dat je jouw scooter een unieke styling kunt meegeven. Wil je je eigen naam op je scooter of verwijzen naar je Instagram? Ook dat is perfect mogelijk.

Stickers voor je AGM, MOMO, Killerbee of BTC

Omdat we onze stickers ook in Nederland drukken, heb jij de custom stickers voor je AGM, MOMO, Killerbee of BTC binnen de 3 dagen in huis. Je hoeft dus helemaal niet lang te wachten om je scooter te bestickeren. Het plakken van je stickers is trouwens super makkelijk. Op onze website vind je tal van tips die je van A tot Z vertellen hoe je je op maat gemaakte stickers kunt kleven. Laat je het toch liever aan een professional over? Geen probleem! We werken landelijk samen met heel wat scootershops die deze klus met plezier voor je uitvoeren. Zo ben je er zeker van dat jouw custom stickers perfect geplakt worden.

Snel geleverd, stickers van bij ons

Niet alleen vind je heel veel stickers voor je Killerbee en BTC op onze website, ze zijn ook verkrijgbaar in ontelbare varianten. Alleen al qua kleuren hebben we meer dan 27 varianten in ons aanbod. Zo kun je onbeperkt personaliseren en jouw AGM of MOMO helemaal onder handen nemen. Wees maar zeker dat je stickers ook bij anderen in de smaak zullen vallen. En omdat onze stickers in Nederland geproduceerd worden, gaan ze ook jaren mee. Wij kiezen bewust voor kwaliteit van bij ons en produceren niet in China. Zo kunnen we een lange levensduur van je custom stickers garanderen.

Laat je inspireren voor een unieke styling van je scooter

Weten welke mogelijkheden er zijn of inspiratie nodig voor je styling? Neem een kijkje op onze website of sociale media. Daar vind je foto’s van heel wat klanten die hun scooter al hebben gepersonaliseerd met onze custom stickers. Kun je wat hulp gebruiken bij het kiezen en/of vraag je je af welke op maat gemaakte stickers bij jouw MOMO of Killerbee passen? Je kunt ons steeds contacteren. Wij zijn dagelijks met custom stickers bezig en kunnen je dan ook perfect adviseren. En ja, dat kan in je eigen taal en zonder enige vertraging. Nog een voordeel van lokaal je stickers bestellen. 

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker