Gratis verzending vanaf €15!

Plak je scooter

vespa s stickers

Snel navigeren

Navigeer snel naar onze populairste Vespa S
stickers of bekijk al onze stickers

wielstickers

Populair

Zij-stickers

Striping

Op zoek naar andere vespa s stickers?

In-house production

Al onze stickers worden door ons ontworpen en met de hand gemaakt, echt vakwerk dus!

Premium kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs; dát is waar het bij ons om draait!

Persoonlijk advies

Weet je niet welke sticker perfect bij jou past?
Laat je adviseren door onze medewerkers!

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen plakken!

Hoe het werkt

Stel zelf je stickers samen! Je kunt kiezen uit 400+ kleurencombinaties en

Wij verwerken jouw order met ongekende precisie!

Verzending via brievenbuspakketje, hierdoor hoef jij niet thuis te zijn op het moment van bezorging!

Plak & geniet!
–> Plakinstructies vind je hier

Vespa S stickers bij plakjestickers.nl

De trotse bezitter van een Vespa S scooter en wil je deze wat pimpen op het vlak van styling, zodat je over een echt unieke scooter beschikt? Dan kan je je Vespa S perfect personaliseren met onze leuke stickers. Op de website Plakjesticker.nl vind je heel wat stickers, op maat gemaakt, om jouw scooter net dat tikkeltje extra te geven.

Waarom stickers plakken op je Vespa S?

Custom stickers op je Vespa S maken deze leuke scooter helemaal af. Door het kleven van onze op maat gemaakte stickers maak je jouw scooter anders dan alle andere en onderscheid je je van de anderen. Op die manier beschik je niet enkel over unieke stickers, maar ook over een bijzondere scooter. Reken maar dat je zal opvallen en dat je vrienden jaloers zullen zijn. Bovendien beschermen onze stickers ook de lak van je scooter, waardoor deze beter zijn waarde blijft behouden. Een bijkomend pluspunt waar weinig mensen rekening mee houden.

Welke stickers zijn er allemaal voor je Vespa S?

Bij Plakjestickers.nl hebben we een uitgebreid aanbod aan unieke, op maat gemaakte stickers. Je kunt er zelfs met je eigen naam op laten maken. Wij ontwerpen al onze custom stickers zelf en beginnen steeds van een blanco blad. Zo ben je zeker dat je onze stickers nergens anders zult vinden. Bovendien produceren we onze op maat gemaakte stickers voor je Vespa S ook in eigen land. Onze stickers komen niet vanuit China, waardoor we je een geweldige kwaliteit kunnen garanderen. Wij hebben alles in eigen handen, een bijkomende garantie op unieke stickers voor je Vespa S die jaren meegaan.

Hoe plak je onze stickers?

Onze stickers zijn van hoogstaande kwaliteit waardoor je ze heel makkelijk kunt kleven. De gepersonaliseerde stickers kun je dan ook zelf op je Vespa S aanbrengen. Geen handige harry? Wij werken ook samen met een heel aantal scootershops waar je je stickers kunt laten kleven. Zo ben je zeker van de perfecte styling van de Vespa S.

Betaalbare custom stickers

Of stickers een fortuin kosten? Bij ons niet. Omdat we alles zelf doen, kunnen we de kosten perfect binnen de perken houden. Bij ons krijg je dan ook heel veel unieke stickers voor weinig geld. De keuze is enorm en er zijn maar liefst 27 kleuren beschikbaar. Toch nog vraag naar een andere kleur? Contacteer ons, we denken graag met je mee op het vlak van custom stickers en bekijken de mogelijkheden. Als Nederlands bedrijf zijn we makkelijk bereikbaar en staan we steeds klaar om jouw stickers te personaliseren.

Bekijk ons aanbod aan stickers, laat je overtuigen en bestel je unieke stickers op maat. Waarom zou je je Vespa S niet personaliseren? Onze stickers zijn uiterst betaalbaar en uniek. Wedden dat je er helemaal geen spijt van krijgt? De stickers die we maken zijn niet voor niets super populair bij jong en wat ouder. Geef je Vespa S de styling die je wil en vang blikken. 

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker