Gratis verzending vanaf €15!

Plak je boot

Boot stickers

Snel navigeren

Navigeer snel naar onze populairste Boot
stickers of bekijk al onze stickers

Registratienummers

Naamstickers

Fun stickers

Op zoek naar andere Boot stickers?

In-house production

Al onze stickers worden door ons ontworpen en met de hand gemaakt, echt vakwerk dus!

Premium kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs; dát is waar het bij ons om draait!

Persoonlijk advies

Weet je niet welke sticker perfect bij jou past?
Laat je adviseren door onze medewerkers!

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen plakken!

Hoe het werkt

Stel zelf je stickers samen! Je kunt kiezen uit 400+ kleurencombinaties en

Wij verwerken jouw order met ongekende precisie!

Verzending via brievenbuspakketje, hierdoor hoef jij niet thuis te zijn op het moment van bezorging!

Plak & geniet!
–> Plakinstructies vind je hier

Boot stickers bij plakjestickers.nl

In het bezit van een boot? Geweldig! Met de boot het water op, de zon op het hoofd en die golven overwinnen, dat is genieten. Nog meer van je boot genieten en deze een unieke touch geven? Ga voor leuke boot stickers. Met onze custom made en gepersonaliseerde stickers geef jij jouw favoriete boot dat tikkeltje extra. Kies het ruime sop met onze boot stickers op maat en voel je nog een stuk beter.

Gepersonaliseerde stickers voor op de boot

Specifiek voor boten ontwikkelden we bij Plakjestickers.nl tal van leuke, gepersonaliseerde stickers. Stickers die custom made zijn, vaak een tikkeltje humoristisch en bovenal uniek. Onze gepersonaliseerde stickers zijn nergens anders te krijgen, want we ontwerpen en bedenken ze allemaal zelf. Onze custom made stickers worden dus bedacht in Nederland en vervolgens hier ook gedrukt. Zo ben je niet enkel zeker van hoogst originele stickers, ze zijn ook van de hoogste kwaliteit. Omdat we in kleine oplage drukken, kunnen we topkwaliteit garanderen. Dit drukken doen we ook in eigen land om de kans op minderwaardige kwaliteit te voorkomen.

Plak onze boot stickers waar je maar wil

Een boot heeft verschillende mogelijkheden om stickers te plakken en wij voorzien je van de custom made stickers. Zo hebben we boot stickers voor de zijkanten, de tools, voor op de GPS en het alarm en andere leuke styling stickers. Je kunt ook jouw eigen naam of die van je boot als boot sticker laten maken. Al onze boot stickers kunnen in verschillende kleuren worden besteld en geleverd. Die levering krijg je overigens binnen de 3 dagen, zodat je snel je boot stickers kunt plakken. Ook het boot registratienummer vereeuwigen we graag op een unieke sticker voor je. Zo ga je voor wat anders dan een saai nummer op de romp, maar geef je je unieke touch aan deze sticker.

Boot stickers voor geen geld

Hoewel onze boot stickers nog wel relatief nieuw zijn, vallen ze overduidelijk in de smaak bij bezitters van boten. We verkochten al heel wat van onze boot stickers en we merken dat ze nog steeds aan populariteit winnen. Voor de prijs van een custom made sticker hoef je het alvast niet te laten, want onze stickers zijn uiterst betaalbaar. Voor nog geen 10 euro haal je een leuk boot sticker in huis, maar je kunt er uiteraard ook meerdere bestellen.

Unieke stickers op maat ontworpen voor je boot

Wil je je boot helemaal op maat pimpen met unieke stickers? Geef ons een seintje en we denken graag met je mee. We ontworpen graag nieuwe stickers die je op je boot kunt plakken. Over custom made gesproken! Hoe boeiender de uitdaging, hoe liever we het hebben. Past het op een sticker, dan kunnen wij het voor je ontwerpen, wees daar maar zeker van.

Bekijk vandaag nog de mogelijkheden op onze site en haal jouw stickers in huis. Wij zorgen dat je je boot stickers razendsnel in huis hebt. Jouw boot is klaar voor een unieke uitstraling en die geef je je boot met onze custom made stickers!

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker