Gratis verzending vanaf €25!📦 Gepersonaliseerde producten Vanaf €60 een gratis cadeau!
Gratis verzending vanaf €25!📦

Geen producten in je winkelmand.

Plakjestickers.nl

Plakjestickers.nl is 3 jaar geleden begonnen als customvespastickers.nl Customvespastickers (CVS) was gespecialiseerd in het customizen van de originele Vespa Stickers. Na 2,5 jaar dekte de naam CVS de geleverde diensten niet meer. CVS leverde stickers voor veel meer scooter merken dan alleen Vespa. Op 1-11-2020 is CVS veranderd naar plakjescooter.nl, om een breder scooter publiek aan te spreken.

Plakjescooter valt onder plakjestickers.nl.

Plak je Scooter

Op zoek naar scooter stickers met een uniek of uw eigen design? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven iedere scooter een unieke uitstraling door middel van gepersonaliseerde stickers!

Bekijk voor het huidige aanbod stickers op onze website. Staat de gewenste sticker er niet tussen? Mail naar info@plakjestickers.nl voor de mogelijkheden.

Uit welk materiaal zijn onze stickers gemaakt?

De stickers worden vervaardigd uit een hoge kwaliteit vinyl met een geschatte levensduur van 8 tot 10 jaar. Onze materialen worden onder andere gebruikt voor reclame belettering en auto-wraps. Let op: fluor (neon) en reflectieve stickers kunnen sneller de kleuren verliezen, door het hoge fluoriscerend/reflecterend effect.

Interesse?

Op onze website staan een aantal voorbeelden van mogelijkheden. De meest aangevraagde combinaties zijn direct te bestellen in onze shop!

Heeft u een andere aanvraag voor unieke stickersets? Neem dan contact met ons op via onze E-mail: info@plakjestickers.nl of via onze instagram: @plakjescooter

KvK-nummer: 81450079

De waardering van customvespastickers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 75 reviews.