Gratis verzending vanaf €15!

Plak je auto

Auto stickers

Snel navigeren

Navigeer snel naar onze populairste Auto
stickers of bekijk al onze stickers

naam stickers

Populair

Fun stickers

Kentekenplaathouders

Op zoek naar andere Auto stickers?

In-house production

Al onze stickers worden door ons ontworpen en met de hand gemaakt, echt vakwerk dus!

Premium kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs; dát is waar het bij ons om draait!

Persoonlijk advies

Weet je niet welke sticker perfect bij jou past?
Laat je adviseren door onze medewerkers!

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen plakken!

Hoe het werkt

Stel zelf je stickers samen! Je kunt kiezen uit 400+ kleurencombinaties en

Wij verwerken jouw order met ongekende precisie!

Verzending via brievenbuspakketje, hierdoor hoef jij niet thuis te zijn op het moment van bezorging!

Plak & geniet!
–> Plakinstructies vind je hier

Auto stickers bij plakjestickers.nl

De uitstraling van je auto, dat is iets persoonlijks toch? Wil je je auto een heel eigen look geven en helemaal personaliseren? Ga dan voor op maat gemaakte custom stickers van bij Plakjestickers.nl.

Een ruime keuze aan gepersonaliseerde stickers

Bij Plakjestickers.nl we al onze stickers in eigen land en ze zijn stuk voor stuk op maat gemaakt. Alle designs hebben we zelf bedacht. Kies je een sticker van bij ons dan beschik je over een unieke sticker waarmee je je auto in geen tijd personaliseert. Al onze auto stickers zijn van de hoogste kwaliteit en vaak is er ook een grappige knipoog voorzien. Wees maar zeker dat we heel wat pret hebben bij het bedenken en customizen van de autostickers. Op onze website vind je alvast een ruime keuze aan leuke auto stickers die ongetwijfeld ook perfect passen op jouw wagen.

Van kentekenplaathouder tot styling stickers

Op onze site ontdek je heel wat op maat gemaakt auto stickers in verschillende categorieën. Zo kun je perfect je kentekenplaathouder een eigen touch geven, maar net zo goed ga je nog heel wat verder en neem je de zij- of achterkant van je auto onder handen. Zeker met de styling stickers ga je opvallen. Deze custom stickers knallen werkelijk van je auto. Deze kwalitatieve auto stickers kunnen qua kleuren nog aangepast worden, zodat ze perfect matchen met de kleur van je auto. De mogelijkheden zijn enorm en aangezien het om unieke stickers gaat is de kans klein dat je er anderen mee ziet voorbij scheuren. Specifiek voor de VW Golf hebben we trouwens een stickerset die je simpelweg moet hebben als je je Volkswagen naar een hoger niveau wil tillen.

Betaalbare auto stickers

Onze auto stickers mogen dan wel ontwikkeld zijn in eigen land, dat wil niet zeggen dat ze peperduur zijn, integendeel. Wij houden onze op maat gemaakte en unieke auto stickers bewust betaalbaar zodat iedereen er mee aan de slag kan. Onze stickers zijn van de hoogste kwaliteit en vallen makkelijk zelf aan te brengen. Stickers op je auto plakken is helemaal niet moeilijk in een ander artikel geven we je de nodige tips. Vanaf een bestelling van 25 euro verzenden we de auto stickers volledig gratis. Bovendien krijg je ook nog eens een extra cadeautje als je voor minstens 60 euro aan stickers bestelt. Wees maar zeker dat we onze klanten in de watten leggen.

Bestel je auto stickers vandaag

Tijd om met je auto stickers aan de slag te gaan. Bekijk het aanbod, selecteer je uniek sticker of stickerset en ga voor op maat gemaakte auto stickers met ballen. Met onze custom stickers val je gegarandeerd op in het straatbeeld en de kans is zowat onbestaande dat anderen ermee rondrijden. Surf naar Plakjestickers.nl, bestel voordelig je unieke custom stickers en geniet er jarenlang van. Made in Nederland, daar mag je zeker van zijn. Trouwens dat merk je meteen aan de kwaliteit. Waarom zou je met minder tevreden zijn? 

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker