Gratis verzending vanaf €15!

Waar kun je je stickers laten plakken?

Bij Plakjestickers.nl zijn we thuis in ontwerpen en produceren van stickersets. Unieke stickers die perfect matchen met je scooter, helm, wagen en meer. Het plakken van je stickers laten we graag aan jou over. Heb je een Vespa, Piaggo of andere scooter waar je stickers op wil plakken, dan kun je dat in principe zelf. Voel je je daar toch niet goed bij en/of denk je dat je je stickers niet goed gaat plakken, dan kan je bij een heel aantal van onze partners terecht. 

Meerdere plaatsen waar je je stickers kunt laten plakken

Bij Plakjestickers.nl beschikken we landelijk over meerdere montagepunten. Op onze ‘locaties’ pagina vind je al deze punten terug. Het gaat om scooterzaken die zich hebben toegelegd op het plakken van scooter stickers. Hier kun je dus zeker zijn van een professionele service en de perfect geplakte stickers. 

Selecteer je montagepunt op de kaart 

Een handige kaart op onze website geeft meteen aan waar je je stickers kunt laten plakken. In principe zit er altijd wel een zaak niet ver uit je buurt, waar je je stickersets professioneel kunt laten plakken. Informeer wel op voorhand altijd even naar de prijs, want er is geen eenheidsprijs. Dit wil zeggen dat de scooterzaak zelf kan bepalen wat ze voor het plakken van je stickers aanrekenen. De prijzen lopen in principe niet zo ver uiteen, maar het kan misschien wel de moeite lonen om bij meerdere zaken eens naar de prijs te informeren. Vind je het laten plakken van je stickers alsnog te duur, dan kun je er zelf mee aan de slag. Het staat je natuurlijk vrij andere hulp te zoeken of eens bij een andere zaak te informeren. 

Je kunt ook zelf je stickersets plakken

De door ons geselecteerde partners zijn in elk geval zorgvuldig gekozen en wij steken er onze handen voor in het vuur. Hier worden jouw stickersets en je scooter stickers met de nodige zorg geplakt. We geven het nogmaals mee, het is zeker geen verplichting om onze unieke stickers door deze zaken te laten kleven. Net zo goed leveren we de stickersets bij je thuis en ga je zelf plakken. Een handige tutorial op onze website vertelt je hoe je zelf aan de slag kunt met je stickers. Mits wat oefening moet het ook jou in principe lukken om je stickers te kleven. 

Begin vandaag nog met het plakken van stickers 

Selecteer vandaag nog je unieke stickersets, wiel stickers, stickers voor op je helm en meer op onze website. Kies je kleuren en razendsnel heb je je stickers in huis. Vervolgens plakken en klaar. Je kunt je stickers ook gelijk bij het montagepunt laten leveren, waar ze dan geplakt worden. Aan jou de keuze. De moeilijkste? Tussen al die leuke stickers kiezen, welke je op je scooter, wagen of helm gaat plakken. De keuze is groot en al onze stickers zijn stuk voor stuk uniek en van een uitstekende kwaliteit. Je stickers plakken gaat dan ook vanzelf. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker