Gratis verzending vanaf €15!

Hoe plak je stickers?

Zo, je hebt een prachtige stickerset van Plakjestickers.nl in huis gehaald, maar dan komt het: hoe plak je je stickers. Nu, het plakken van stickers op je Piaggio Vespa, andere scooter of wagen is helemaal niet zo moeilijk, maar we geven je met plezier wat tips en tricks. Voel je je echt niet comfortabel bij het zelf plakken van je scooter stickers of andere stickers? Weet dat er heel wat professionals waarmee we samenwerken, dit klusje met plezier van je overnemen. 

Stap 1 l Verwijder je oude stickers

Heb je nog oude stickers kleven, dan haal je deze er uiteraard eerst af. Overplakken is nooit een goed idee. 

Stap 2 l Spuit applicatiespray en ontvet 

Wil je je stickers optimaal doen kleven en er zo lang mogelijk van genieten, ga dan aan de slag met applicatiespray, ontvetter en een microvezeldoek. Zo ben je er zeker van dat je stickerset optimaal kleeft. Dit doe je zowel bij scooter stickers als auto stickers. 

Stap 3 l Nat maken 

Alles netjes ontvet? Haal dan de plantenspuit of spons maar boven. Hiermee maak je de plek waar je stickers gaan komen vochtig. Dit kan perfect op een Vespa, andere scooter of wagen. 

Stap 4 l Sticker plakken 

Zo, tijd voor het echte werk. Haal de achterkant van één van de stickers uit je stickerset of van je wielsticker, maar zorg ervoor dat de applicatiefolie blijft plakken. Kies het perfecte plekje uit en ga niet overhaast te werk. Als het goed is hangt je sticker er toch zo’n 8 jaar op, dus neem rustig je tijd. Druk de sticker goed aan van binnen naar buiten. Hier kun je je pinpas voor gebruiken. Vervolgens haal je de applicatiefolie er af. Doe dit in een scherpe hoek om een vlekkeloos resultaat te bekomen. 

Stap 5 l Nadrukken 

Even nadrukken met de microvezeldoek en klaar. Jouw sticker kleeft. 

Makkelijk je eigen scooter stickers plakken

Je merkt het, het kleven van stickers is helemaal geen rocket science. Je kunt perfect zelf met je stickerset aan de slag en je scooters stickers plakken. Dit is op een Vespa niet moeilijker dan op een andere scooter. Ook je stickers op je eigen wagen plakken is geen kunst. Neem er je tijd voor, volg de stappen en je kan het. 

We herhalen het nog eens, heb je geen vertrouwen in je eigen skills en laat je het kleven van je stickers liever aan een professional over, dan is dit perfect mogelijk. Zeker bij grote stickers kan wat hulp wel handig zijn. Op de site vind je onder ‘locaties’ de adressen waar ze je met plezier helpen met het plakken van je scooter stickers. Informeer naar de prijs voor het plakken en maak je afspraak. 

De leukste stickersets bij Plakjestickers.nl

De leukste stickers vind je bij Plakjestickers.nl en er staat ook een tutorial op de site, hoe je je stickers zelf kunt kleven. Veel succes! 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker