Gratis verzending vanaf €15!

Wat is de beste manier om een sticker te plakken?

Er zijn uiteraard geen honderden manieren om een sticker te plakken. Wil je je stickers op je scooter, wagen of ander item zo mooi mogelijk plakken, dan hanteer je maar beter een duidelijk stappenplan. Hieronder zetten we even alle stappen voor je op een rijtje. Moeilijk is het niet en iedereen kan op de beste manier een sticker plakken. Zo geniet je optimaal van je scooter stickers of andere stickers. 

De beste manier om een sticker te plakken

Bij Plakjestickers.nl stoppen we veel tijd in het ontwerpen en de kwaliteit van onze stickers, dat merk je al snel. Ondanks onze kwaliteitszorg en onze lokale productie, is het belangrijk om voorzichtig met onze stickers om te springen. Met het onderstaande stappenplan heb je de beste manier in handen om je stickersets te plakken en er jarenlang van te genieten op je scooter, Vespa, Piaggio Zip of ander voertuig. 

Stap 1 l Ontvet de ondergrond

Je sticker zal enkel goed hechten op een ontvette ondergrond, dit is dan ook de eerste stap in het proces. Maak met een doek de ondergrond vetvrij en schoon. Meer dan een ontvettingsmiddel heb je niet nodig. 

Stap 2 l Positioneer je sticker 


Het is belangrijk om je sticker goed te positioneren. Zo hangt je custom made stickers exact waar je dat wenst. Met schilderstape kun je je sticker tijdelijk vastzetten en met een meetlint meet je vervolgens alles even na. Ook op je scooter kan dit nuttig zijn. 

Stap 3 l Plakken

Vervolgens ga je de sticker kleven. Om geen bellen te krijgen is het belangrijk dat je van binnen naar buiten de sticker aanduwt. Zo duw je de lucht naar de buitenkant en kan deze ontsnappen. 

Veel moeilijker dan dit is de beste manier om onze custom made stickers te plakken eigenlijk niet. Maak alles netjes schoon, concentreer je en kijk alles even goed na voor je de stickers begint aan te duwen. Op die manier kun je je stickers nog losmaken en herpositioneren moest dat nodig zijn. 

Hulp nodig bij het plakken van je stickers. 

Ben je bang dat je je stickersets, scooter stickers, je helm sticker of andere stickers niet goed gaat plakken? Geen probleem, we bieden ook de mogelijkheid om je stickers te laten plakken bij één van onze partners. Zo kan je er zeker van zijn dat je stickers op de best mogelijke manier geplakt worden. Je vindt deze partners op onze website. Maak op voorhand wel even een prijsafspraak, want de prijzen voor het plakken van je stickers zijn niet overal gelijk. 

Bestel vandaag nog je custom made stickers

Je scooter pimpen met scooter stickers of unieke stickers nodig voor je Vespa of Piaggio? Bekijk vandaag nog ons aanbod en haal je custom made sticker in huis. Wij garanderen kwaliteit en plakken is een fluitje van een cent. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker