Gratis verzending vanaf €15!

Wat kosten stickers?

Op zoek naar een leuke stickerset of wielstickers voor je scooter, wagen of waarom niet je camper? Dan is er keuze te over. Je vraagt je misschien af wat stickers kosten? Wel, dat varieert. Er zijn heel wat aanbieders van stickers. Let bij het kiezen van stickersets niet enkel op de look, maar ook op de kwaliteit. Soms ben je beter af met net iets meer te betalen voor een betere kwaliteit. 

Zelf ontworpen stickers kosten net iets meer 

Vaak kun je heel goedkoop stickers laten maken, maar die zijn vaak heel standaard en ook de kwaliteit is niet altijd even top. Als je je dus afvraagt wat stickers kosten, dan moet je jezelf meteen ook de vraag stellen welke kwaliteit je wil. Bij Plakjestickers.nl investeren we heel wat in het ontwerp van onze stickersets. Uiteraard kruipt hier tijd en energie in, maar toch slagen we er in de kosten van onze stickers aardig binnen de perken te houden. Ongetwijfeld kan je goedkopere stickers vinden dan bij ons, maar zijn het dan unieke stickers? En hoe zit het met de kwaliteit. Stickers voor je Vespa Sprint, Piaggio of andere scooter heb je bij ons al vanaf € 14,99. Geen geld voor kwalitatieve stickers. 

Stickers die jarenlang meegaan

Alle stickers bij Plakjesticker.nl worden volgens de regels van de kunst gemaakt en gaan makkelijk een jaar of 8 mee. We hebben heel wat verschillende varianten en de kosten van de stickers verschillen, maar de kwaliteit is keer op keer top. Al onze stickers maken we van ontwerp tot productie helemaal zelf. Het is dus logisch dat onze stickers misschien net iets meer kosten dan deze gefabriceerd in Azië, maar je krijgt er wel unieke stickersets voor in de plaats. Bovendien ondersteun je er lokale ondernemers en creativiteit mee. 

Stickers op maat aangepast

In tegenstelling tot bij standaard leveranciers van stickers, kunnen wij onze stickersets en wielstickers ook op maat aanpassen. Een andere kleur of een net iets ander design? We denken graag met je mee en zoeken naar een oplossing die aan je verwachtingen voldoet. Deze unieke service vind je enkel als je beroep doet op een lokale leverancier die alles in eigen beheer heeft. 

Kosten van stickers vallen reuze mee

De kosten van stickers vallen al helemaal mee als je de kost gaat afzetten tegen het spuiten of op een andere manier customizen van je scooter, wagen of camper. Een stickerset is een voordelige manier om een unieke touch te geven aan je favoriete voertuig. Bovendien kun je regelmatig switchen van stickerset als je dat wil, maar net zo goed gaan je stickers jarenlang mee. Als je weet dat onze gemiddelde stickerset zonder problemen 8 jaar blijft kleven, dan weet je dat de kosten van je stickers heel goed meevallen. Wil je stickers tegen een correcte prijs-kwaliteitsverhouding en pronken met unieke exemplaren? Bekijk ons aanbod online. Je vindt er ongetwijfeld betaalbare stickers die perfect op je Vespa, Piaggio of andere scooter passen. Betaalbare scooter stickers met klasse!

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker