Gratis verzending vanaf €15!

Stickers plakken zonder luchtbellen

Stickers plakken is een kunst. Als je een stickerset koopt, dan is dat een investering. Die stickers of het nu wielstickers zijn of andere, wil je natuurlijk perfect plakken. Idealiter plak je je stickers op je Vespa, scooter of wagen, zonder luchtbellen. Een koud kunstje? Iedereen kan het, maar een beetje oefening kan wel helpen. 

Er zijn wel een aantal best practices om je stickers te plakken zonder luchtbellen. Heb je je scooter stickers in huis gehaald, dan kun je met de volgende richtlijnen rekening houden om je stickers perfect te plakken. 

Water en zeep

Kleef je je stickers op je scooter of ander voertuigen met de hulp van water en zeep, dan heb je sowieso al minder last van luchtbellen. Zeker bij kleine stickers kan het daarom nuttig zijn om je stickers nat te plakken. Een klein druppeltje afwasmiddel volstaat om ergerlijke bellen te voorkomen. 

Stappenplan voor stickers plakken zonder luchtbellen 

Wil je zeker zijn dat je je stickerset optimaal benut en je wielstickers of andere stickers optimaal kleeft? Dan kun je het onderstaande stappenplan volgen. 

Stap 1 l Ontvetten 

Wil je luchtbellen voorkomen, dan is je voorbereiding essentieel. Het plakken is één ding, maar ontvetten is minstens even belangrijk. Met een schone doek en wat ontvettingsmiddel maak je de oppervlakte waar je de sticker op gaat plakken schoon. Vergeet zeker niet goed af te drogen. 

Stap 2 l Positioneer je sticker 

Haal een sticker uit je stickerset en positioneer deze. Met een schilderstape kan je de sticker vastzetten. Dit kan met scooter stickers, maar ook met andere stickers. Check even dubbel of alles goed klopt. Houd er rekening mee dat de folie of het vel er dikwijls nog af moet. Zorg dat je goed de afmetingen van de eigenlijke sticker inschat. 

Stap 3 l Plakken maar 

Nu ga je je sticker ook effectief op je scooter, Vespa Piaggio of ander voertuig plakken. Doe dit zorgvuldig en strijk de sticker goed aan. Nat plakken kan zoals eerder aangeven helpen om bellen te voorkomen. De stickers van Plakjestickers.nl vormen niet snel luchtbellen en vallen makkelijk plat te strijken, maar opletten is wel de boodschap. 

Zeker van plakken zonder luchtbellen

Wil je zeker zijn dat je scooter stickers of andere stickers optimaal geplakt worden zonder luchtbellen? Dan kan je dit ook aan de professionele partners van Plackjestickers.nl overlaten. Je vindt deze professionals onder locaties. Zo ben je zeker dat je wielstickers en andere stickers, luchtbelvrij op je wagen of scooter komen. Waarom zou je het risico lopen? Laat je stickersets over aan de betrouwbare handen van deze partners. 

Wil je het toch zelf doen? Op het internet vind je heel wat tutorials. Als je deze nauwgezet volgt, kan er in principe weinig mislopen. Krijg je toch luchtbellen, duw deze er dan zo snel mogelijk uit. De ruimste keuze aan stickers voor je scooter, Vespa of ander voertuig, vind je sowieso op Plakjestickers.nl. Ook daar vind je een handig filmpje, dat je leert hoe je je stickers plakt. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker