Gratis verzending vanaf €15!

Waar kun je allemaal stickers plakken?

Je stickersets bij Plakjestickers.nl gekocht? Top, tijd om ze te gaan plakken. Onze kwalitatieve stickersets kun je zowat overal plakken. Heb je wat inspiratie nodig? Wel, op de volgende plaatsen en items passen onze stickers perfect. 

 • Scooter stickers
  In het bezit van een leuke scooter, Vespa, Piaggio of motorfiets? Die maak je helemaal bijzonder door er een leuke stickerset op te plakken. Ook wielstickers zijn uiteraard perfect mogelijk. Pimp je scooter met unieke sticker en je rijdt op een bijzonder exemplaar rond. Wees maar zeker dat je nagekeken wordt.
 • Helm stickers
  Een neutrale helm wat extra’s geven zonder al te veel kosten te maken? Helm stickers zijn top. Je valt onmiddellijk op in het straatbeeld, gaat veilig op pad en kiest zelf de kleuren van je stickers die perfect met die van je helm matchen.
 • Auto stickers
  Je kentekenplaat stylen, je eigen Insta naam op je wagen of je VW Golf wat pittiger maken? Met onze auto stickers geef je je auto een eigen look en uitstraling. Perfect in combinatie met wat tuning. 
 • Camper stickers
  In het bezit van een traditionele camper of campervan? Daar plak je perfect een sticker op. Wij beschikken over een leuk assortiment styling stickers die je vergezellen op je pad. Ideaal om tussen de massa uit te springen. 

Onze stickers plak je zowat overal 

Uiteraard kun je onze stickers ook op heel wat andere plaatsen en objecten plakken. Zo zien we onze stickersets ook regelmatig opduiken op fietsen, maar ook in kinderkamers komen we ze geregeld tegen. Zeker de stickers met Instagram namen op, zijn populair bij de jeugd. Ook op boeken- en rugzakken hechten onze stickers en gaan ze een heel tijdje mee. Zo pimp je al je gebruiksvoorwerpen met onze unieke stickers. 

Wil je dat je sticker blijft plakken, zorg er dan zeker even voor dat je je sticker op een vetvrije ondergrond kleeft. Zeker als je je sticker op je auto, scooter, camper of helm gaat plakken, ga er dan even met een sopje en schoonmaakdoek over. Wrijf wel even droog voor je gaat plakken, anders kan het zijn dat je sticker minder goed hecht. 

Stuur ons jouw inspiratie door 

Heb je zelf ideeën waar onze stickers een plaatsje kunnen krijgen? Laat het ons weten of stuur de leukste foto’s door. Wie weet kunnen we er andere wel mee inspireren op onze social media. Hoe gekker hoe beter. Wij zijn alvast benieuwd waar onze unieke stickersets allemaal terecht komen. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker