Gratis verzending vanaf €15!

Waar kun je stickers allemaal voor gebruiken?

Stickers, ze zijn overal. Leuke stickers en stickersets, custom made of niet zijn dan ook multi-inzetbaar. Heel wat voorwerpen en items kunnen opgeleukt worden met stickers. In dit artikel zetten we even op een rijtje waarvoor je stickers allemaal kunt gebruiken. Je zal al snel merken dat stickers veelzijdig inzetbaar zijn. 

Scooter stickers

Je Vespa, Piaggio Zip of andere scooter voorzien van stickers? Je ziet het wel vaker! Bij Plakjestickers.nl zijn onze custom made stickersets alvast super populair. Een sticker geeft je scooter of bromfiets gelijk een nieuwe en unieke uitstraling. We blijven trouwens nieuwe stickers ontwikkelen en deze komen stuk voor stuk uit onze eigen atelier. Er zijn er ontelbare varianten en de kleuren kunnen aangepast worden. Wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de perfecte stickers. 

Stickers voor de camper 

Beschik je over een leuke camper waar je mee op vakantie trekt? Niets leuker dan deze camper voorzien van leuke stickers. Bij plakjestickers.nl beschikken we over tal van custom made stickersets waarmee je je camper kunt personaliseren. Van groot formaat tot net wat kleiner. Stuk voor stuk uniek en makkelijk te kleven. Reken maar dat je op zal vallen onderweg. 

Stickers voor de auto 

Custom made stickers voor de auto? Een goed idee! En nee, dan bedoelen we niet die oubollige stickers op de achterruit. Wij hebben stickersets voor je VW Golf, maar net zo goed voor op je kentekenplaat. Liever de zijkanten van je wagen voorzien van een custom made stickerset? Doen we! In geen tijd pimp je je wagen en nog op een betaalbare manier ook. Een stuk goedkoper dan je wagen laten spuiten en even uniek. 

Stickers voor op je helm

Een ritje op de scooter? Vergeet je helm niet. Ook op je helm kun je stickers gebruiken. Geef je helm een eigen tintje en voorzie deze van leuke custom made stickers. Zo steel je niet enkel de show met je Vespa, Piaggio of andere scooter, maar ook met je helm. Verschillende kleurvarianten zijn verkrijgbaar, je vindt dus vast wel een matchende kleur met je helm. 

Nog meer ideeën waar je stickers voor kunt gebruiken? 

Zo, dit waren maar enkele suggesties waar je je stickers kan plakken. Maar er zijn natuurlijk ook heel wat andere plaatsen waar stickers van pas komen. Wist je trouwens dat we bij Plakjestickers.nl ook stickers hebben waar je je Instagram naam op kunt laten zetten. 


Ook op je agenda, boekentas, rugzak, laptop en ga zo maar door kun je stickers plakken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er kan wel een sticker op. 

De leukste custom made stickers? 

Wil je de leukste custom made stickers op de kop tikken voor je scooter, wagen of helm? Ga dan voor onze uniek ontworpen stickers. Stuk voor stuk zijn ze door ons ontworpen en ze zijn in eigen land geproduceerd. Zo investeer je in kwalitatieve stickersets die jaren meegaan. Perfect voor op je Vespa of Piaggio Zip. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker