Gratis verzending vanaf €15!

Kun je zelf je eigen stickers maken?

Bij Plakjestickers.nl zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van geweldige stickersets. Dit voor scooters, Vespa’s, Piaggio’s en meer. Onze stickersets, wielstickers, scooter stickers en meer zijn stuk voor stuk uniek. Ze zijn met liefde en zorg ontworpen op jouw maat. Kan je zelf je eigen stickers maken? Wel, als je de nodige toestellen in huis haalt waarschijnlijk wel, maar is het dat waard? Bij Plakjestickers.nl kun je niet ‘from scratch’ je eigen stickers ontwerpen, maar kleuren aanpassen, stickers wat tweaken en zo bestaande, unieke stickers aanpassen, dat kan wel. 

Zelf je stickers ontwerpen? 

Nu, er zijn wel een aantal websites waar je zelf je eigen stickers kunt ontwerpen. Bij Plakjestickers.nl kiezen we daar bewust niet voor. Wij stoppen heel wat tijd in onze ontwerpen en willen kwalitatieve stickers leveren. Bij het volledig loslaten van dit proces, kunnen we hier niet voor garant staan en vaak is de zelf ontworpen stickers ondermaats. Onze gedreven ontwerpers maken van elke stickerset of het nu voor een scooter, een wagen of je helm is een pareltje. Enkel zo steken we onze handen in het vuur voor de ontwerpen en de kwaliteit van de door ons geleverde stickers. Deze produceren we trouwens van A tot Z zelf, dus ook dit hele proces hebben we onder controle. 

Knutselen met stickers 

Nog ambachtelijker is ook mogelijk. Op het internet vind je wel enkele tutorials die je door het proces van stickers maken gidsen. Vaak met een beperkt resultaat, maar soms vloeit er wel wat moois uit voort. Ideaal om eens een namiddag samen met de kinderen te proberen. Of deze stickersets een plekje verdienen op je scooter of wagen is dan weer een ander verhaal. De stickers zijn meestal niet sterk en niet duurzaam, waardoor ze binnen de kortste keren van de wagen of scooter vallen. 

Kies voor professionele stickers 

Zelf je eigen stickers maken kan best fijn zijn, maar wil je lang genieten van kwalitatieve stickersets en bijvoorbeeld wielstickers die jaren meegaan, dan is dit toch vakwerk. Bij Plakjestickers.nl hebben we dit in de vingers. Van een professioneel ontwerp waar over nagedacht is tot de kwaliteit van de stickers: bij ons zit je goed voor unieke stickersets op maat. Wil je een sticker met je Insta naam op, dan ook dit gepersonaliseerd worden. Onze stickers zijn beschikbaar in een waaier aan kleuren, maar wil je toch een ander kleurtje dan denken we graag met je mee.  

Heel wat stickers op maat in ons aanbod 

Neem maar eens een kijkje op onze website en je ontdekt meteen welke stickers we voor je in petto hebben. Waarom zou je zelf je eigen stickers willen maken als wij al de perfecte selectie voor je hebben? Bovendien zijn onze stickersets, scooter stickers en wielstickers uiterst betaalbaar, dus dat is ook al geen reden om zelf aan het knutselen te gaan. Ga voor onze stickers, customize ze eventueel en schrijf je eigen verhaal, met de garantie op een kwalitatieve en unieke sticker. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker