Gratis verzending vanaf €15!

De populariteit van stickers

Stickers, bijvoorbeeld wielstickers, stickersets voor scooters, Vespa stickers en op maat gemaakte custom stickers, zijn geen nieuw gegeven. Integendeel, stickers zijn al heel wat jaren populair. Wij duiken van dieper in de geschiedenis en proberen te achterhalen waarom stickers zo populair zijn.

Stickersets al jarenlang populair

Onze stickers, wielstickers en stickersets zijn natuurlijk actueler, maar wist je dat de eerste stickers al uit de jaren ‘60 dateren? In die periode werden hoogwaardige kleefmiddelen voor het eerst betaalbaar geproduceerd. Meteen het begin van de sticker. Custom stickers en scooter stickers kwamen pas later op de markt, maar de sticker was van in het begin een instant succes. Zeker in de jaren ‘70 groeide de sticker uit tot een super populair item. Vanaf de jaren ‘80 werden de stickers ook als communicatiemiddel ingezet en brak deze helemaal door. De eerste reclame- en publiciteitsstickers dateren dus uit deze periode. Het spreekt voor zich dat de sticker en de bedrukking een hele evolutie heeft gekend, maar tot op de dag van vandaag gaan stickers mee. Heel wat mensen zijn vandaag op zoek naar custom stickers en stickersets om zich uit te drukken of items te pimpen.

Betaalbare custom made stickers

Stickers zijn vandaag in alle mogelijke maten en vormen verkrijgbaar. Ze worden voor allerhande toepassingen gebruikt. Custom stickers, wielstickers en stickersets voor scooters zijn maar enkele voorbeelden van hoe stickers kunnen ingezet worden. Maar bijvoorbeeld ook tijdens de Amerikaanse verkiezingen vormen stickers een belangrijk item om anderen te overtuigen. Een sticker is vaak goedkoop en kan heel goedkoop geproduceerd worden. Dit terwijl de impact toch enorm is. Het spreekt voor zich dat custom made en uniek ontworpen stickers in kleine oplage wat duurder zijn. Dat is meteen ook de reden waarom de stickers van Plakjestickers.nl wel betaalbaar, maar niet spotgoedkoop zijn. Het gaat hier immers om unieke, custom made stickers op maat. Deze worden ontworpen in Nederland en ook hier geproduceerd. Heel wat stickers worden in het verre buitenland geproduceerd. Bij ons kun je echter zeker zijn van de kwaliteit van de stickersets.

Stickersets blijvend populair

Of ook de komende jaren de sticker populair zal blijven is een beetje koffiedik kijken, maar de kans is alvast groot. Stickers worden milieuvriendelijker geproduceerd, waardoor ze nog steeds een uitstekend communicatiemiddel vormen. De stickersets of scooter stickers die wij produceren gaan makkelijk zeven jaar mee. Een Vespa sticker of Piaggio Zip sticker is dus een verstandige en duurzame investering. In principe kan de sticker ook langer meegaan en makkelijk de levensduur van je voertuig overleven. Uiteraard hebben weer en wind er wel impact op, maar dat maakt een leuke stickerset zeker niet minder populair.

De populairste stickers? Wel, al onze custom en op maat gemaakte stickers verkopen eigenlijk uitstekend, al zijn er altijd wel enkele uitschieters. Geef ons gerust een seintje en we denken graag met je mee. Een prachtige sticker kan je scooter, wagen of camper helemaal af maken en reken maar dat je extra opvalt. Niet voor niets zijn stickers al jaren populair en al bij al een voordelige manier om uit de band te springen.

Bestel vandaag nog je op maat gemaakte stickers

Check zeker onze stickersets en op maat gemaakte scooter stickers eens. Ongetwijfeld zitten er ook ontwerpen tussen die jou weten te charmeren. Bestellen is een fluitje van een cent dus haal die populaire stickerset maar in huis!

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker