Gratis verzending vanaf €15!

Hoe kies je de beste kleurencombinaties?

Combineren kan je leren, zeker als het op kleuren aankomt. Sta je op het punt stickersets te bestellen voor je scooter, auto of ander voertuig? Twijfel je nog over de perfecte kleurencombinatie voor je wielstickers of andere stickers? Wel, wij geven je alvast enkele tips, zodat je je stickers perfect kunt matchen met de kleur van je voertuig. 

Elke kleur van sticker heeft een betekenis

Elke kleur op zich heeft een bepaalde uitstraling, dus daar houd je ook maar beter rekening mee als je je stickersets gaat bestellen. Koop je scooter stickers en werk je met bijvoorbeeld een zwarte, witte of donkerblauwe Vespa, Piaggio of een ander model, dan is het makkelijk combineren. Ga je voor rood, dan kies je voor energiek. Paars staat voor mysterieus, groen voor fris, geel is dan weer energiek, terwijl oranje vol leven zit. Wat ons betreft kies je natuurlijk simpelweg wat je mooi vindt en hoef je hier helemaal geen rekening mee te houden bij het plakken van je stickersets. 

De kleur van stickers matchen met je scooter, helm of ander voertuig 

Wil je dat de stickersets die je gaat plakken perfect matchen met de kleur van het spuitwerk? Met het kleurenwiel kom je al een heel eind. Zowat alle mensen die professioneel bezig zijn met kleuren combineren vallen hier op terug. Dus ook voor het plakken van de stickers en het kiezen van de kleuren, kun je hier beroep op doen. We gaan je hier de ganse uitleg over dit wiel besparen, daar valt mee dan genoeg van op het internet te ontdekken, maar weet dat heel wat combinaties perfect mogelijk zijn. Moet je daar rekening mee houden bij het bestellen van je stickersets en scooter stickers? Nee, helemaal niet. Het zijn jouw stickers die je gaat plakken en het is jouw smaak. 

Kleuren op maat verkrijgbaar voor jouw stickersets

Weet dat je op Plakjestickers.nl heel wat stickers vindt in tal van kleuren. Je vindt dus ongetwijfeld net die stickersets en scooter stickers die perfect matchen bij je voertuig, helm of ander object. Een geweldig ontwerp gezien, maar niet in de kleur die je wenst. Neem dan zeker even contact op. We kunnen alle stickers op maat van jouw wensen customizen en kunnen misschien wel net die kleur leveren waar je naar op zoek bent. Zo maak jij helemaal de blits met je Vespa, Piaggio of andere scooter. Wil je het volledige overzicht van onze kleuren? Kijk dan even op onze kleurenpagina.

Doe online inspiratie op

Heb je helemaal geen inspiratie of ben je helemaal niet thuis in het combineren van kleuren, maar wil je wel stickers plakken? Dan kun je ongetwijfeld heel wat inspiratie opdoen op het internet. Bekijk Instagram en Pinterest maar eens. Hier zie je ongetwijfeld heel wat kleurencombinaties. Zo kun je je een beeld vormen van wat er allemaal mogelijk is en wat je mooi vindt. 

Bestel vandaag nog je favoriete kleurencombinatie en geniet van een stickerset die perfect matcht met je scooter, auto of ander voertuig! 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker