Gratis verzending vanaf €15!

Hoe worden stickers geplakt?

Een kind kan stickers plakken denk je misschien. Toch worden heel wat klanten met de vraag hoe stickers worden geplakt. Akkoord, snel snel ergens een sticker op plakken is niet moeilijk, maar als je een stickerset, scooter stickers of stickers op je Vespa of Piaggio Zip gaat plakken, is het wel belangrijk dat ze goed plakken. Gelukkig kan iedereen leren hoe stickers worden geplakt. 

Hoe worden stickers geplakt: stappenplan

Als je stickers gaat plakken, dan volg je maar beter een stappenplan. In het onderstaande overzicht geven we je even mee hoe stickers worden geplakt. Gewoon de stappen volgen en binnenkort hangen je custom made scooter stickers perfect. 

Stap 1 l Maak het oppervlak vet- en stofvrij 

Je scooter, je wagen, je helm: maak de ruimte waar je je sticker gaat plakken vet- en stofvrij. Een vochtige schoonmaakdoek met wat ontvetter is voldoende. Even afdrogen met een vaatdoek of handdoek en klaar. Nu kun je aan de slag met het echte werk. Laat die stickersets en scooter stickers maar aanrukken. 

Stap 2 l De sticker positioneren

Je wil jouw sticker perfect plakken, dus een perfect gepositioneerde sticker is essentieel. Een waterpas en wat afplaktape kan van pas komen. In heel wat smartphones zit er trouwens eentje of download een app. Plak een stukje tape waterpas, zodat je perfect weet waar je sticker boven moet komen. Plak je op een gladde ondergrond, dan maak je de plakkant van je sticker het best een beetje nat. Moest je toch de sticker schuin plakken, dan kan je altijd nog een beetje schuiven. 

Stap 3 l Bye bye vel 

Plakt je scooter sticker of andere sticker goed, haal dan de hoek van sticker en trek het vel er af. Wees voorzichtig. De custom made stickers van Plakjestickers.nl zijn dan wel stevig en kwalitatief, ze kunnen ook scheuren. 

Stap 4 l Voorkom luchtbellen 

Luchtbellen onder je stickers? Dat kan je voorkomen. Begin steeds met het midden van je sticker te plakken. Je plakt je stickers dus van binnen naar buiten. Neem vervolgens een rakel en veeg zachtjes de sticker tegen de ondergrond. Toch kleine belletjes? Duw ze met de rakel naar de buitenkant en als het goed is verdwijnen ze. Zit je toch met een belletje? Prik er een klein gaatje in met een scherp mes! 

Hoe worden stickers geplakt: hulplijn

Wil je je scooter stickers, stickersets en custom made stickers meteen goed laten plakken, maar wil je dit niet zelf doen? Bij Plakjestickers.nl werken we met een aantal scooter partners waar ze met plezier en tegen een kleine vergoeding je stickers op je scooter, Vespa en/of Piaggio plakken. Zo ben je zeker van kwalitatief geplakte stickers. 

Maak je keuze en begin te plakken

Zo nu je weet hoe stickers worden geplakt hoef je enkel nog maar je custom made stickersets te bestellen bij Plakjestickers.nl en je kunt aan de slag. Zit je toch met vragen, stuur ons dan gerust een mailtje. 

Andere berichten

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker